Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Заключителна пресконференция по проект „Развитие на системата за планиране и предоставяне на социални услуги на регионално равнище“

10 декември 2015 12:55,
Излъчване: Област Сливен преди 8 години, брой четения: 778
Снимка

На 09.12.2015 г. заместник областният управител Камен Костов присъства на заключителната пресконференция по проект „Развитие на системата за планиране и предоставяне на социални услуги на регионално равнище“, която се проведе в София.

Проектът се реализира от Агенцията за социално подпомагане с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“, съфинансирана от Европейския социален фонд.

На заключителната пресконференция бяха представени постигнатите резултати, данни от направени анализи и изследвания и бяха очертани перспективите в процеса на планиране и предоставяне на социални услуги в общността.

Проектът активно подкрепи стартиралата в България реформа в областта на социалните услуги, наложила през последните години като основен приоритет деинституционализацията и промяна в управлението на съществуващите институции в посока тяхното преструктуриране и трансформиране в услуги в общността.