Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

На 24 май кметът Стефан Радев се срещна с изявени ученици от Сливен

24 май 2016 15:15,
Излъчване: Община Сливен преди 8 години, брой четения: 752
...

На 24 май кметът на община Сливен Стефан Радев и неговият управленски екип посрещнаха 38 ученици, носители на награди от национални и международни състезания и конкурси. В официалната зала на общината Радев им връчи грамоти за високи постижения през годината и книги на български автори.

Това стана в присъствието на министъра на земеделието и храните Десислава Танева, народния представител Мария Белова, председателя на Общински съвет Димитър Митев и общински съветници, заместник - областния управител Камен Костов, директори на училища, родители и приятели на отличниците.

Кметът Радев поздрави децата за празника 24 май, както и техните учители и родители за подкрепата, която им оказват, за да имат своите високи постижения. „Всички ние трябва да се гордеем с това, което сме дали на Европа и на света, да се гордеем с нашата писменост, нашата култура, която ни е съхранила и извисила нашата държава през вековете. Днес ще наградим нашите най-малки съграждани, които достойно представят семейството си и града ни. Трябва да се гордеете с вашите успехи, да знаете че с учение и труд може да се постигне всичко. Тези ваши успехи са само една малка крачка към големите постижения, които ви очакват”, каза Радев.

В прикачения файл ще видите имената и постиженията на наградените ученици:

Снимки

...........................

Файлове

Наградени ученици за 24 май [87.0KB]

Microsoft Word Document