Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Областният управител откри бизнес обучение за МСП

14 юли 2016 13:14,
Излъчване: Област Сливен преди 7 години, брой четения: 674
Снимка 1

На 14.07.2016 г. областният управител Татяна Петкова и заместник областният управител Камен Костов присъстваха на бизнес обучение за малки и средни предприятия по маркетинг и киберсигурност. То се организира от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия /ИАНМСП/. В обучението участва и заместник-кметът на община Сливен Стоян Марков, както и местни бизнесмени.

„За мен е чест на открия третото за тази година обучение на ИАНМСП в Сливен, насочено към малките и средни предприятия в областта. Темите са изключително актуални във време, когато държавната власт полага усилия за насърчаване на бизнеса на местно ниво. Целта е подобряване на комуникацията между държавата и бизнеса и прилагането на активни мерки за насърчаване на предприемачеството. Обучения като днешното са изключително важни, защото именно малките и средни предприятия са гръбнакът на местната икономика,“ каза при откриване на форума Петкова.

Тодор Илиев – регионален представител на ИАНМПС – Бургас представи накратко целите на настоящото обучение., а експерти от агенцията презентираха теми, свързани с успешния маркетинг на международни панаири и изложби, заплахите и последствията за бизнеса от хакерските атаки и как компаниите да се предпазват от тях. Бяха представени и способите на дигиталния маркетинг в намирането на нови бизнес възможности и поведението на потребителите в онлайн пространството. Темите са внимателно подбрани на база обратна връзка от компаниите и публичните организации, които работят с тях.

Снимки

Снимка 2