Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Община Сливен ще излъчи 10-те най-добри спортисти на годината

02 декември 2016 15:59,
Излъчване: Община Сливен преди 7 години, брой четения: 636
...

Днес се състоя първата среща с ръководствата на спортните клубове в общината за разработване и приемане на регламент за определяне на 10-те най-добри спортисти, най-добър треньор и най-добър отбор от колективните спортове за 2016 година. Беше избрана комисия за определяне на най-добрите спортисти с председател Пепа Чиликова - зам.-кмет по хуманитарните дейности, секретар Силвия Никова, общински експерт по спорта, треньори и спортни деятели.

Участваха представители на 11 клуба, които гласуваха регламента, както и промените в него. За първи път тази година ще се награди най-добър спортист с увреждания. Той ще бъде номиниран от председателя на Клуба с увреждания „Сини камъни” Ангел Манолов. Спортните деятели приеха да се намаляват с 50 процента точките в категории, където има по-малко от 6 участници в състезанието.

Клубовете трябва да направят своите предложения за носители на отличието до 12 декември, след което комисията ще класира 10-те най-добри спортисти на Сливен по приетия днес регламент. Сред изискванията е спортистът да е участвал в международни и държавни състезания, първенства и прояви от името на клубната принадлежност на община Сливен.

С приключване на спортно-състезателната дейност се организира традиционна анкета за определяне на най-добрите спортисти. Наградите се връчват на тържество в навечерието на Нова година.

2.12.2016г.

Снимки

...