Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Започна конкурс "Обичам природата – и аз участвам”

20 януари 2017 15:39,
Излъчване: Община Сливен преди 7 години, брой четения: 599
Министерство на околната среда и водите дава 3,5 млн. лв. за чиста околна среда

Министерство на околната среда и водите и Предприятието за управление на дейностите по опазване на околната среда (ПУДООС) отправят покана за участие в Националната кампания „ЗА ЧИСТА ОКОЛНА СРЕДА – 2017 г.“ на тема "Обичам природата – и аз участвам“. Участници в конкурса могат да бъдат общини и кметства от цялата страна. За реализиране на всеки от класираните проекти ще бъдат предоставени средства в размер до 10 000 лева ( с вкл. ДДС ).

Целта на кампанията „За чиста околна среда 2017 г.“ е повишаване на екологичната култура и навлизане на съвременните тенденции в сферата на опазване на околната среда. С реализацията на дейностите по Националната кампания „За чиста околна среда 2017 г.” се цели постигане на резултати на територията на цялата страна. С доброволния труд на гражданите ще се осъществи залесяване и зацветяване на почистени площи, създаване и възстановяване на зони за отдих, ремонтиране на детски и спортни съоръжения и други. Ще се постигне повишаване на екологичното самосъзнание, формиране на позитивна нагласа към природата, затвърждаване на умения и желание за опазване на околната среда у гражданите.

Конкурсните проекти се изпращат до деловодството на ПУДООС само по пощата с обратна разписка или куриер на адрес : ПУДООС , София 1000 , ул. Триадица №4, ет.2, с краен срок за изпращане - 02.03.2017 година .

 

Подробности вижте в прикачените файлове.

Файлове

Покана [25.4KB]

Microsoft Word Open XML Document