Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Третокласниците посетиха РСПБЗН - гр. Сливен

08 април 2017 20:25, ОУ "Е. Багряна" (XII) (ОУ "Е. Багряна" (XII))
Излъчване: ОУ "Е. Багряна" (XII) преди 7 години, брой четения: 1763
На посещение в РСПБЗН

На 6.04.2017 г. учениците от групите за целодневно обучение в трети клас на ОУ „Елисавета Багряна” -гр. Сливен посетиха Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението”, което бе част от мероприятията за отбелязване Дните на Багряна през месец април. Мястото, което събира мечтите на много деца да бъдат пожарникари, се изпълни от блеснали в очакване очи,които попиха всяко действие и всяка дума на хората пред тях.

Бяха им представени демонстрации по гасене на пожар; запознаване отблизо с пожарните автомобили, като малките ученици дори бяха качени в тях, редом до истинските огнеборци; разяснение за работа с истински пожарогасители.

Беше им изнесена и лекция на тема „Пожароопасни действия и реакции в случай на пожар при различни условия“, в която третокласниците взеха активно участие и показаха достойни знания по темата, от които батковците и какичките в униформа бяха истински изненадани.

Снимки

На посещение в РСПБЗННа посещение в РСПБЗННа посещение в РСПБЗННа посещение в РСПБЗННа посещение в РСПБЗННа посещение в РСПБЗННа посещение в РСПБЗННа посещение в РСПБЗННа посещение в РСПБЗННа посещение в РСПБЗН