Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Станислав Илиев от Сливен е носителят на голямата награда в конкурса "Цветен камертон"

09 април 2017 23:25,
Излъчване: Община Сливен преди 7 години, брой четения: 628
Станислав Илиев от Сливен е носителят на голямата награда в конкурса

Станислав Илиев от Сливен е носителят на голямата награда в 14-то издание на Националния конкурс за млади изпълнители на популярна музика "Цветен камертон". Той получи статуетка, парична награда от 300 лева и грамота. Наградата му бе връчена от заместник-кмета на община Сливен Пепа Чиликова.

С гала-концерт на лауреатите в зала "Сливен" завърши тазгодишният конкурс "Цветен камертон". В него участваха деца и ученици от София, Пловдив, Варна, Русе, Бургас, Стара Загора, Велико Търново, Шумен, Свищов, Търговище, Хасково, Ямбол, Казанлък, Поморие, Костенец, Каспичан, Харманли, Панагюрище, Котел и Сливен.

Пепа Чиликова поздрави всички участници, техните родители и вокалните им педагози. "Благодаря, че едни от най-талантливите цветя бяха в нашия град. Аплодисментите, които получиха от публиката, са най-голямата им награда", каза тя.

5-годишната Габриела Михалева от Сливен получи наградата на Областна администрация за най-малък участник в конкурса. Певицата Теди Кацарова, която беше част от журито, връчи своята специална награда на Теодор Палазов от Стара Загора, който ще направи звукозапис на песен по негов избор.

В първа възрастова група наградата на детското жури отиде при Александра Георгиева от град Бургас. Поощрителни награди бяха дадени на Александра Георгиева от град Бургас, Лилиан Петкова от Бургас и Калина Кънева от Свищов. Награда за първо място получи Жаклин Костадинова от Бургас, за второ място - Александра Николова от Ямбол, за трето място - Мартин Сиромахов от Русе.

Във втора възрастова група наградата на детското жури беше за Никол-Наоми Дечева от Варна. Поощрения получиха Иван Едрев от Сливен, Александра Тенева от Търговище и Милица Тодорова от Стара Загора. Първото място беше за Теодор Палазов от Стара Загора, второ място заеха Грета Георгиева от Свищов и Йоана Янева от Шумен, а третото място беше за Кристиян Налбантов от Поморие.

В трета възрастова група наградата на детското жури отиде при Весела Иванова от Свищов, а с поощрителни награди бяха отличени Изабела Лекова от Харманли, Симона Стефанова от Шумен и Мария Минкова от Стара Загора. Първо място заеха Гергана Тодорова от Стара Загора и Кристиана Атанасова от Шумен, Валентин Илиев от Пловдив се класира на второ място, а Карина Илиева от Свищов - на трето място.

В четвърта възрастова група първо място зае Славея Иванова от Шумен, на второ място - Виктория Георгиева от Панагюрище, на трето място - Веселина Иванова от Бургас. Поощрителни награди получиха Арзу Юсеин от Каспичан и Никол Борисова от Свищов.

Награди бяха връчени от Областна дирекция на МВР. Отличените бяха Мартин Стоянов от Варна, Самуил-Петко Махнев от Сливен и Милица Тодорова от Стара Загора. Регионалният исторически музей отличи Анелия Налбантова от Поморие.

14-ят Национален конкурс за млади изпълнители на популярна музика "Цветен камертон" се проведе под патронажа на кмета на община Сливен Стефан Радев. Организатори бяха Община Сливен, Център за подкрепа на личностно развитие - Детски комплекс-Сливен, Школа за поп и рок изпълнители „Ритъм", Държавен куклен театър и с финансовата подкрепа на Общински съвет-Сливен.

 

Снимки: Костас Анастасиу

09.04.2017 г.

 

Снимки

Станислав Илиев от Сливен е носителят на голямата награда в конкурса Станислав Илиев от Сливен е носителят на голямата награда в конкурса Станислав Илиев от Сливен е носителят на голямата награда в конкурса Станислав Илиев от Сливен е носителят на голямата награда в конкурса Станислав Илиев от Сливен е носителят на голямата награда в конкурса Станислав Илиев от Сливен е носителят на голямата награда в конкурса Станислав Илиев от Сливен е носителят на голямата награда в конкурса Станислав Илиев от Сливен е носителят на голямата награда в конкурса