Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Зам. областният управител г-н Пейчо Пейчев председателства заседание на Областен съвет по условия на труд – Сливен

27 май 2010 15:06,
Излъчване: Област Сливен преди 13 години, брой четения: 1133
снимка

На 27.05.2010 г. от 11 часа в заседателната зала на областна администрация се проведе заседание на Областен съвет по условия на труд – Сливен.

Председател на Областния съвет по условия на труд е зам. областният управител г-н Пейчо Пейчев. На заседанието бе обсъден планът за работа на ОСУТ Сливен през 2010 г.

Г-н Стефан Робето – Директор на РУСО Сливен докладва за състоянието на травматизма и професионалните заболявания в Сливенска област през 2009 г.

Отчет за дейността на Дирекция “Областна инспекция по труда” Сливен през 2009 г. и първото тримесечие на 2010 г. направи г-жа Ирена Иванова – Дирекция „Областна инспекция по труда” Сливен. Тя представи и информация за резултатите от проведените за периода януари - април 2010г. кампании от Дирекция „Областна инспекция по труда” Сливен.

Г-жа Виолета Бончева – секретар на Областния съвет по условия на труд - Сливен представи на обсъждане програмата за дейността на фонд “Условия на труд” за 2010 г.

На заседанието, бе взето решение да се създаде работна група от членове на Областния съвет, която да проучи възможността за изработване на проект за обучение на длъжностни лица по безопасност и здраве от предприятия в областта с висок показател на трудов травматизъм и кандидатстване пред фонд “Условия на труд” към МТСП за финансиране.

Снимки

снимкаснимка