Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Областният управител г-н Марин Кавръков участва в изнесеното заседание Комисия по земеделие и гори към Народното събрание

28 май 2010 15:33,
Излъчване: Област Сливен преди 13 години, брой четения: 1211

На 27.05.2010 г. областният управител г-н Марин Кавръков присъства на изнесено заседание на Комисия по земеделие и гори към Народното събрание, което се проведе в конферентната зала на хотел „Спорт Палас” в Сливен.

Заседанието бе организирано и водено от г-ца Десислава Танева, народен представител от ПП”Герб” и председател на Комисия по земеделие и гори към Народното събрание.

В заседанието участваха министърът на земеделието и храните д-р Мирослав Найденов, целият политически кабинет на Министерството на земеделието и храните, изпълнителният директор на Държавен фонд „Земеделие” г-жа Калина Илиева и директорът на дирекция „Развитие на селските райони” г-жа Демина Байрактарска, представители на голяма част от браншовите организации и съюзи, земеделски производители от региона.

На заседанието Министерството на земеделието и храните представи законопроекта за браншовите организации в земеделието.

Представена бе и Програмата за развитие на селските райони 2007-2013 г.

За първи път в Сливен в толкова голям формат се провежда заседание на Постоянната комисия по земеделие и гори към Народното събрание.

Всички участници в заседанието присъстваха и на Националното изложение по животновъдство – Сливен 2010.