Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Заместник областният управител на Сливен г-н Христо Карабекиров преряза лентата на реновирания здравен център в село Жеравна

09 юли 2010 11:10,
Излъчване: Област Сливен преди 13 години, брой четения: 1182
снимка

На 8 юли, заместник областният управител на Сливен г-н Христо Карабекиров и шефът на Отдела за военно сътрудничество към Посолството на САЩ, капитан 2 ранг Марк Имблум прерязаха лентата на реновирания здравен център в село Жеравна. Церемонията отбелязва приключването на двегодишен проект за ремонт и обновяване на здравния център в Жеравна на стойност 10 000 долара, осъществен по Програмата за хуманитарна помощ на Министерството на отбраната на САЩ.

В проекта участваха военнослужещи от Военноморския мобилен строителен батальон на САЩ „Севън", американски военни, участници в „Ротационни сили Черно море", български военнослужещи от Тренировъчния център за танкови екипажи в Сливен и местната компания AHNTECH, които заедно подновиха електрическата система, боядисаха външните и вътрешните стени, и ремонтираха санитарните помещения и подовете на двуетажната сграда. Обновеният здравен център ще позволи на общопрактикуващ лекар да се настани за постоянно и да обслужва жителите и посетителите на селото.

 

 

 

Снимки

снимкаснимка