Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Народният представител Мария Белова организира приемни с граждани в Сливен, Котел и Твърдица

04 юни 2019 10:54, Валя Марева (ПП "ГЕРБ"-Сливен)
Излъчване: ПП "ГЕРБ"-Сливен преди 4 години, брой четения: 1062
----

Народният представител от ГЕРБ и председател на Комисията по земеделието и храните в Народното събрание Мария Белова организира приемни с граждани в Сливен, Котел и Твърдица. „Продължаваме с редовните срещи с жителите на Сливен и областта, които провеждаше министър Десислава Танева като народен представител, за да търсим решение на поставените проблеми. Връзката с хората е най-важният елемент от работата ни като депутати, защото от общите ни усилия зависи развитието на целия регион в положителна посока”, каза Мария Белова.

Приемната на Мария Белова в Сливен ще бъде всеки понеделник, в офиса на ПП ГЕРБ, на бул. „Цар Освободител” № 17. Следващата среща с граждани ще е на 10 юни /понеделник/ от 10 до 17 часа.

Председателят на Комисията по земеделието и храните ще провежда срещи и с граждани на община Котел. Приемната ще бъде всеки първи вторник от месеца, от 09,00 до 13.00 часа, в офиса на ПП ГЕРБ в Котел, на ул. „Петър Берон“ №4.

Народният представител Мария Белова ще разговаря и с граждани от община Твърдица. Приемната ще бъде всеки втори вторник от месеца, от 09,00 до 13.00 часа, в офиса на партията в Твърдица, на бул.”Свобода” №1.

Предварителното записване за приемните дни е на тел. 044/63 32 23.