Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

В Областна администрация се проведе съвещание по въпросите на готовността за работа при зимни условия на общинските администрации...

24 септември 2010 17:23,
Излъчване: Област Сливен преди 13 години, брой четения: 1071
АААА

На 24.09.2010 г. от 14 часа в Областна администрация се проведе съвещание по въпросите на готовността за работа при зимни условия на общинските администрации, териториалните структури на министерствата и ведомствата, фирми и организации.

Съвещанието бе водено от областният управител г-н Марин Кавръков.

На съвещанието присъства зам. областният управител г-н Христо Карабекиров с ресор отбранително - мобилизационната подготовка и защита на населението при бедствия и аварии.

Настоящото съвещание се проведе на основание Указанията на заместник министър-председателя и министър на вътрешните работи г-н Цветан Цветанов, утвърдени с негова заповед № Із-2099/14.09.2010г.

Съвещанието се проведе при следния ред:

1. Изслушване информации от представителите на общините и териториалните структури на министерствата и ведомствата във връзка с подготовката им за работа и преодоляване на възникнали усложнения през зимния период .

2. Информиране на присъстващите за това какво предстои да се извърши до 22.10.2010 г., във връзка с изпълнението на указанията на заместник министър-председателя и министър на вътрешните работи за готовността за работа при зимни условия.

3. Проверка и съгласуване плановете за действие при усложнена зимна обстановка на териториалните структури на министерствата и ведомствата за изпълнение на задълженията им по Плана за защита при бедствия и Плана за провеждане на СНАВР в областта.

4. Получаване на заповедта за подготовката на област Сливен за зимния сезон 2010-2011 г.

Всички институции заявиха готовност за посрещане на предизвикателствата на природата в предвид направените превантивни мерки за намаляване на последствията за населението и инфраструктурата при усложнена зимна обстановка.

Снимки

АААААААА