Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Областният управител г-н Марин Кавръков откри Държавно военно индивидуално – отборно първенство по лека атлетика

26 септември 2010 17:39,
Излъчване: Област Сливен преди 13 години, брой четения: 1085
снимка

На 25.09.2010 г. областният управител г-н Марин Кавръков откри Държавно военно индивидуално – отборно първенство по лека атлетика.

Държавното първенство по лека атлетика за военни се проведе на 25 и 26 септември на Стадион „Хаджи Димитър” в град Сливен.

Гости на откриването бяха президентът на федерацията по лека атлетика г-н Добромир Карамаринов, главният секретар на Националната асоциация за Военен спорт г-н Пламен Дочевски, главният експерт към Министерството на физическото възпитание и спорта за областите Сливен, Стара Загора и Ямбол г-н Николай Даков.

В шампионата участваха състезатели и отбори по лека атлетика на Военните спортни клубове. Всеки отбор беше от пет души 1 капитан и 4 състезатели мъже и жени. Право на участие имаха състезатели с редовни членски и състезателни права във Военните спортни клубове.

В програмата бяха включени бегови дисциплини, съответно за мъже и за жени – 100, 200, 400, 800 метра, 1500 в дамския и 3000 метра в мъжкия профил, както и технически – тласкане на гюле и скок на дължина. Проведоха се и щафетни надпревари на 4х100 и 4х400 метра.

Класирането е индивидуално – по реда на постиженията в отделните дисциплини, като местата от 1 до 8 място се точкуват и отборно – по сбора на точките на състезателите от всеки отбор.

Областният управител г-н Марин Кавръков връчи медалите на победителите в отделните дисциплини.

Файлове

класиране [26.5KB]

Microsoft Word Document