Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Стефан Радев: Община Сливен ще продължи да бъде партньор в образованието и в спорта

02 септември 2019 10:28, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди 4 години, брой четения: 497
---

Кметът Стефан Радев откри новата учебна година в Спортно училище „Димитър Рохов“. Той поздрави всички ученици, учители и треньори и пожела годината да бъде още по-успешна и от изминалата.

 

„Ето че измина една година и отново сме заедно, за да дадем старт на новата учебна година в спортно училище „Димитър Рохов“. След ваканцията учениците се връщат тук, за да се срещнат със своите връстници, приятели, учители, треньори, отново да започнат трескава спортна подготовка и да тръгнат по пътя на знанието. Община Сливен ще продължи да бъде партньор във всяко отношение. Развиваме и образователната инфраструктура, създаваме и по-добри условия за спорт в града и на територията на общината“, каза Стефан Радев.

 

Той пожела на всички една много спорна година, много спортни успехи и много постижения в областта на образованието.

 

„Скъпи ученици, в съвременния свят, за да се възползвате по най-добрия начин от таланта си, от спортните си постижения, образованието е най-добрият ви приятел. Нека не забравяме, че и най-успешният спорт е до време, а образованието е за цял живот. Пожелавам на всички Сливен да се гордее с вас, така както се е гордял с шампионите, учили в това училище през годините. На добър час!“, добави кметът на Сливен.

 

Учениците, преподавателите и треньорите отчетоха като много успешна изминалата година. Тогава възпитаниците на Спортно училище „Димитър Рохов“ завоюваха над 105 медала, като повече от 30 златни, 29 сребърни и над 40 бронзови в републикански шампионати и международни състезания по акробатика, борба, вдигане на тежести, джудо, самбо, лека атлетика. Те си пожелаха през следващия учебен период да удвоят своите отличия.

 

02.09.2019 г.

Снимки

------------------------