Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Първият школски звънец в област Сливен удари

02 септември 2019 14:00,
Излъчване: Област Сливен преди 4 години, брой четения: 557
Директорката Наташа Иванова приветства учениците с началото на новата учебна година

Първият училищен звънец в Сливенска област удари. На 2 септември, с тържествена церемония и водосвет, Спортното училище „Димитър Рохов“ в Сливен откри новата учебна година.

Учебното заведение е единствено по рода си в областта. В него се обучават близо 270 ученици от 6 до 12 клас, в паралелки по джудо, вдигане на тежести, акробатика, лека атлетика, футбол. Областният управител Чавдар Божурски изпрати поздравителен адрес до директорката Наташа Иванова, преподавателите и техните възпитаници. В него се изразява благодарност към училището за постигнатите успехи през миналата година, които са станали повод името на Сливен да звучи на много престижни състезания. Областният управител изразява увереност, че трудът, който учениците, техните треньори и учители ще положат и през новата учебна година, ще им се отблагодари с нови отлични резултати. „Пожелавам да бъдете целеустремени, но и достойни в надпреварата! Бъдете здрави и удовлетворени!“, казва още Чавдар Божурски.

Поздравителният адрес бе прочетен на тържествената церемония от зам.областния управител Димитринка Петкова. Поздравление към училището поднесе и кметът на община Сливен Стефан Радев.

Снимки

Зам.областният управител Д.Петкова прочете поздравителен адрес от името на областния управител Ч.БожурскиКметът на община Сливен Стефан Радев също бе гост на церемониятаОтец Йоан отслужи тържествен водосвет