Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Община Сливен кани гражданите и гостите на града заедно да отбележим Съединението на България

05 септември 2019 13:25, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди 4 години, брой четения: 555
---

Община Сливен кани гражданите и гостите на града заедно да отбележим 134 години от Съединението на Княжество България с Източна Румелия. От 19.00 часа на площад „Цар Освободител“ ще се състои празничен концерт с участието на Младежки танцов ансамбъл „Браво“ при Народно читалище „Хаджи Димитър – 1937“. От 20.00 часа на площад „Хаджи Димитър“ ще започне тържествена церемония, на която ще бъде отслужена молитва за здраве и успех на българския народ и ще се извърши ритуал по полагане на венци и цветя пред паметника на войводата. Церемонията се организира в партньорство с Център за подготовка на специалисти – Сливен. Празничните фойерверки са с начален час 20.30.

По покана на Общината, в Сливен ще гостува автокино на 6 и 7 септември, на площад „Хаджи Димитър“. Събитието е част от честванията на празника.

На 6 септември, от 21.00 часа, ще бъде прожектиран филмът „Възвишение“. На 7 септември, от 20.00 часа, ще бъде прожекцията на „Уют“. След това автокиното продължава с лентата „Лошо момиче“. Тя ще бъде прожектирана от 22.00 часа.

Капацитетът на площад „Хаджи Димитър“ е 50 автомобила и ще има организация на влизането там. Входът е свободен. На следния линк може да резервирате място:

http://avtokino.bg/

05.09.2019 г.