Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Спортно-образователни игри за учениците от ОУ "Елисавета Багряна"

13 септември 2019 16:12, ОУ "Е. Багряна" (XII) (ОУ "Е. Багряна" (XII))
Излъчване: ОУ "Е. Багряна" (XII) преди 4 години, брой четения: 2891
Спортно-образователни игри

Със спортно-образователни игри ще бъдат изненадани учениците от ОУ "Елисавета Багряна". Игрите се намират в училищния двор. Сред тях са "Не се сърди, човече", "Дама", "Лабиринт" и "Планетите".

Изрисуването на интерактивните занимания беше направено през лятната ваканция и е изненада за всички по случай откриването на новата учебна година.

Целта на реализирането на интересната идея е учениците да изкарват пълноценно свободното си време навън и да се чувстват добре в организирания отдих.

Учителите от ОУ "Елисавета Багряна" намират все по-атрактивни начини, чрез които да привличат интереса на децата и да показват своето отношение към тях.

Снимки

Спортно-образователни игриСпортно-образователни игриСпортно-образователни игриСпортно-образователни игриСпортно-образователни игриСпортно-образователни игриСпортно-образователни игриСпортно-образователни игриСпортно-образователни игриСпортно-образователни игриСпортно-образователни игриСпортно-образователни игриСпортно-образователни игриСпортно-образователни игриСпортно-образователни игри