Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Ден на отворените врати в ОД на МВР - Сливен

06 ноември 2019 22:00, ОУ "Е. Багряна" (XII) (ОУ "Е. Багряна" (XII))
Излъчване: ОУ "Е. Багряна" (XII) преди 4 години, брой четения: 2064
Посещение в РУ на МВР - Сливен

По повод предстоящия Празник на българската полиция - 8 ноември, Областна дирекция на МВР и на Районното управление - Сливен днес проведе „Ден на отворените врати”. Учениците от целодневна организация на обучението от 4. "а, д" клас от ОУ "Елисавета Багряна" посетиха РУ на МВР в Сливен. Имаше интересна беседа, демонстрации, както и разходка из помещенията на институцията.

Четвъртокласниците видяха стаята, в която се приемат спешните обаждания, научиха повече за работата на полицаите и имаха възможност да видят и пробват полицейски бронежилетки, каски и шлемове.

Посещението на учениците имаше образователна цел, тъй като е важно те да разбират и уважават полицейската работа, за да бъдат съвестни граждани.

Честит празник на всички служители на МВР – Сливен!

Снимки

Посещение в РУ на МВР - СливенПосещение в РУ на МВР - СливенПосещение в РУ на МВР - СливенПосещение в РУ на МВР - СливенПосещение в РУ на МВР - СливенПосещение в РУ на МВР - СливенПосещение в РУ на МВР - СливенПосещение в РУ на МВР - СливенПосещение в РУ на МВР - СливенПосещение в РУ на МВР - СливенПосещение в РУ на МВР - СливенПосещение в РУ на МВР - СливенПосещение в РУ на МВР - СливенПосещение в РУ на МВР - СливенПосещение в РУ на МВР - СливенПосещение в РУ на МВР - СливенПосещение в РУ на МВР - СливенПосещение в РУ на МВР - СливенПосещение в РУ на МВР - Сливен