Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Училищен проект "Заедно"

19 февруари 2020 09:47, Мирена Стоянова (Спортно у-ще )
Излъчване: Спортно у-ще "Д. Рохов" преди 4 години, брой четения: 973
111

В творчески дух и приятелска атмосфера премина срещата между ученици, родители и представители на Спортно училище „Димитър Рохов” – Сливен. Участниците в нея и този път доказаха на практика, че партньорските взаимоотношения в училищната общност са най-добрият начин да се постигат резултати, които не само изразяват грижа за децата, но им дават и възможност да израстват като активни творци и отговорни личности. Съвместната работа роди много идеи за нови инициативи и даде старт на дейностите по проект на Спортно училище „Димитър Рохов” - „Заедно”. Той бе провокиран от заявената готовност за сътрудничество от родители на учениците от 7 а клас, с класен ръководител Галина Александрова, както и от предоставената възможност за финансова подкрепа от Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни – Сливен.

Благодарим на всички, които се отзоваха!

Само след броени дни, на 26-ти февруари ще се проведе следващата инициатива, с която ще отбележим Световния Ден на борбата с тормоза в училище – Инициатива с участието на родители: „Открий доброто! Бъди смел – прави добро“.

Всеки ученик и родител, който желае да заяви своето отношение към проблема като се включи в тази идея, може да заяви желанието си за участие при педагогическия съветник - Павлина Ангелова.

Снимки

222333444555666