Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Топ 5 парфюмни марки, на които да се спрете

24 февруари 2020 09:43, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Без източник преди 4 години, брой четения: 913
Bvlgari Omnia Coral парфюм за жени EDT

Изборът на парфюм, който да използвате по всяко време не винаги е лесен. Някои хора предпочитат леките ефирни парфюми, с които да се носите като свежо пролетно цвете, други предпочитат тежките аромати, чрез които да ги усещате дори на повече от 2 метра. Трети пък не знаят какво точно искат и предпочитат да сменят парфюма, който носят на всеки няколко месеца.

 

Затова пък ние днес решихме да ви разкажем за няколко парфюмни марки, чиито оригинални парфюми са не само невероятни, но и с божествените си ухания ще ви направят запален по тях фен.

 

Thierry Mugler

 

Тиери Мъглер е френски моден дизайнер, а когато си говорим за парфюми е познат като създател на новата категория „гурме“ аромати. Първият му аромат излиза през 1992 година насам, а от тогава всеки следващ представен парфюм от всяка нова серия подпалва света на ароматните есенции. Марката има аромати както за мъже, така и за жени, а специалните и уникални комбиниции, които излизат от тях ще бъдат като гурме за обонянието ви. Искате да се отличавате от всички останали? Значи определено трябва да се спрете на аромат от този бранд. Известни представители са „Alien“, „Womanity“, „Angel”, “A*Men” и други.

 

Bvlgari

 

Булгари е италианска марка за луксозни стоки, създадена през далечната 1884 година от Сотириос Вулгарис. Макар че марката е по-известна с невероятните си бижута, те година след година се разрастват и в други отрасли, като например създаването на маркови аромати. Парфюмите от тази марка са познати с луксозните си опаковки, уникално красиви оформления на бутилките и отличителни аромати, които няма да бъдат забравени лесно. Известни аромати, на които да обърнете внимание са Bvlgari Aqva Atlantiqve, Omnia Crystalline, Goldea The Roman Night, Man in Black, Splendida Jasmin Noir и други.

 

Zadig & Voltaire

 

Zadig & Voltaire е сравнително нова френска модна къща, която стъпва на пазара за парфюми едва през 2019 година. Макар и да е нова марка, те успяват да грабнат интереса на публиката и ароматите им се търсят все повече и повече. Ароматите им, които можете да намерите лесно са This is Her, Girls Can Do Anything, Girls Can Say Anything, Just Rock!, This is Her! No Rules, както и This is Her! Capsule Collection.

 

Cartier

 

Тази така позната и обичана марка е създадена през 1847 година от Луи-Франсоа Картие. Също като Булгари и те са познати с бижутата си, а в последствие и с часовниците, които предлагат. В парфюмната си колекция разполагат с голям брой аромати за жени и мъже, и разбира се унисекс. Ароматите им са свежи, примамливи и придават специфичен прекрасен аромат, на всеки, който ги носи – сякаш сте бижу, което всеки желае да притежава, но трябва да се бори за него. Известни аромати на марката са La Panthere, Baiser Vole, Must, Carat, L`Envol de Cartier, Declaration d`Un Soir и други.

 

Roberto Cavalli

 

Има ли човек, който да не е чувал за марката Роберто Кавали? Съмняваме се. Тази италианска модна къща е позната предимно със секси облеклата си, както и с тези с животински принт. Първият им аромат е лансиран на пазара през 2002 година, а същите познати ни животински шарки можем да срещнем и на опаковките на парфюмите им. Известни аромати са Roberto Cavalli, Just Cavalli, Paradiso, Uomo, Nero и други.