Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Съобщение от "Водоснабдяване и Канализация-Сливен ООД, гр. Сливен във връзка с разпространението на COVID 19 (КОРОНАВИРУС)

13 март 2020 15:08, ВиК - Сливен
Излъчване: ВиК-Сливен преди 4 години, брой четения: 439
"ВиК-Сливен" ООД

Уважаеми клиенти,

 

С цел ограничаване разпространението на COVID–19 (по-известен като коронавирус) на територията на дружеството, временно се променя дейността на „Водоснабдяване и канализация – Сливен” ООД, както следва:

 

- Преустановява се обхода на инкасатори по домовете за визуално отчитане на всички измервателни устройства - водомери. Потребеното количество вода ще се определя по реда на чл. 35, ал. 2 от Наредба № 4 - на база средно месечна консумация от предходен период.

- Потребителите могат да подават данни съгласно определените възможности по чл. 39, ал. 2 от Наредба № 4, където е регламентиран начина на отчитане, включително и самоотчет до 20-то число на месеца. Самоотчетът може да бъде:

• На телефони: 044662897; 044624188;

• По електронен път – чрез сайта на ВиК-оператора;

• Чрез електронна поща - inkaso@viksliven.com, office@viksliven.com

- ВиК-Сливен препоръчва на своите потребители да заплащат сметките си по възможност безкасово – чрез електронно банкиране, epay и transcard. При плащане на касите на ВиК-Сливен, Български пощи и изипей да се спазват ограниченията и реда, които са въведени в съответните обекти.

- Преустановява се провеждането на приемен ден на управителя на „Водоснабдяване и канализация – Сливен” ООД.

- Преустановява се провеждането на съвместни комисии за установяване на причините от констатирани разлики между показанията на общ водомер и сбора от показанията на индивидуалните водомери по реда на чл.32 от Наредба № 4.

Предвидените мерки ще бъдат в сила до отпадане на опасността от разпространението на коронавируса.