Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Ремонтите по уличната мрежа на Сливен продължават

10 юни 2020 12:03, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди 3 години, брой четения: 495
Ремонт

Община Сливен продължава поетапно изпълнението на ремонтно-възстановителните дейности по уличната мрежа на град Сливен. По думите на зам.-кмета по строителството Любомир Захариев ремонтът включва отстраняването на стари разрушения по пътната настилка, възникнали през зимния сезон, ще бъде премахнато и разрушеното асфалтово покритие. Дейностите включват още машинно и ръчно асфалтово изкърпване на образувалите се дупки и деформации по улиците.

Любомир Захариев посочи, че приоритет при извършването на ремонтните дейности ще имат булеварди и улици, по които се движи градският транспорт. Предвижда се ремонт и на вътрешно квартални улици, както и транспортни подходи. Предстои да започне и дългоочакваният ремонт по бул. „Хаджи Димитър“.

Във връзка с дейностите по инфраструктурата на града, зам.-кметът Захариев информира, че почти завършена е новата вътрешно квартална улица в кв. „Даме Груев“, чието изграждане бе по инициатива на кмета Стефан Радев. Там бяха премахнати и намиращите се незаконни гаражи.

10.06.2020 г.