Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

ЗА ХОРА ОТ ХОРА

24 декември 2020 14:24, Ивелина Тодорова (ОУ "Панайот Хитов")
Излъчване: ОУ "П. Хитов" (VII) преди 3 години, брой четения: 1327
За хора От хора

В навечерието на най-светлите празници, първите подаръчни торбички за семействата на деца в неравностойно положение, предоставени от прекрасните хора с големи сърца за инициативата на ОУ"Панайот Хитов"- "За хора От хора", достигнаха своята цел и зарадваха не малко фамилии. Искрено се възхищаваме и благодарим на всички, включили се в призива ни, да направим Коледните празници по-топли и приятни за онези, които имат нужда от нашата помощ. За броени дни, кутиите буквално преливаха от продукти и подаръци. За наше щастие, инициативата ни премина и границите на България, за което искрено се радваме!

Припоняме, че в четири магазина в Сливен - м-н "Апетит" в кв. Българка, м-н "Мерканто" и м-н "Детелина" на бул. "Панайот Хитов" и м-н "Континент"-кв. "Сини камъни, нашите деца с големи сърца поставиха прекрасни, ръчно изработени кутии "ЗА хора От хора", безвъзмездно изработени и предоставени ни от нашите партньори в инициативата ПодаримеБг! Кутиите ще останат на разположение до началото на месец Януари, така че, докато пазарувате продукти за себе си или за любимите си хора и имате желанието и възможността да отделите малка допълнителна сума, закупете и поставете в кутията избран от Вас продукт, с който ние ще зарадваме за Коледа и Нова година някой, който не може да си го позволи. Нека заедно се обединим и покажем, че сме ХОРА, че можем да донесем щастието, дори само на едно семейство!

Нека внесем в тези домове надежда, че светът може да бъде по-добро място, надежда, че всички хора можем да бъдем едно голямо семейство, в което да цари повече любов, повече хуманност и повече шансове за всички!

Тази година за хората в нужда Дядо Коледа не само може да дойде, но и да има много лица! Да станем едно от тях!

Весели празници!

Снимки

За хора От хораЗа хора От хораЗа хора От хора