» home » news » news
EN flagBG flag
Не сте влезли в системата

Sliven. News from the source. Last news

Матраци Тед

10 February 2021 08:29, Lyudmila Kalapchieva
Emission of: Without source 3 years ago, number of readings: 862
Матраци Тед

Матраци ТЕД стартира своя бизнес още през 1990г. като малка семейна фирма. Днес, 30 години по-късно матраци ТЕД е любима марка на България. Компанията е известна марка, както в страната, така и в цял свят. Те са най-големият български производител, въпреки наложеното вече име на пазара, матраци ТЕД не спират да произвеждат най-доброто за своите клиенти. Целта им е да произведат най-добрите продукти, за да може сънят на потребителите да е качествен и пълноценен. Продуктите им са изработени от висококачествени материали. Богатият и разнообразен избор от продукти ги поставя на първо място като любима марка на България. В световен мащаб компанията е оставила несравнимо наследство в иновативните решения, което ги повдига на много по-високо ниво с качествена изработка на продукти за сън.

Фирмата производител изработва еднолицеви и двулицеви матраци. Както следва технологиите са различни. Има пружинни модели, които могат да са с бонел пружини или това са класически пружини, които са закрепени заедно върху метални релсовидни елементи, свързани една с друга. Друг вариант на пружинен матрак са матраците с покет пружинна система. Това е съвременна технология. Ортопедична система за сън, която държи тялото в изправена позиция по време на сън. Пружините са опаковани индивидуално в текстилни джобчета. Моделите с пружинна система за сън са по-меки. Пружинните матраци могат да бъдат в комбинация с мемори пяна, която е луксозен вид пяна и допринася за допълнителен комфорт, тъй като мемори пяната приема извивките на тялото и реагира на натиск, като възобновява първоначалната си форма.

Матраците, които са изцяло от пяна са по-твърди модели. Пяната е с различна плътност за всеки матрак и съответно от това зависи твърдостта на усещане. Моделите могат да бъдат изцяло от полиуретанова пяна или в комбинация и с мемори пяна. Страната с мемори пяната е по-меката страна, защото тази пяна е мек материал. Ако предпочитате по-твърд матрак, то тогава се насочете към непружинните матраци, за да си доставите пълен комфорт по време на сън.

Някой от предлаганите продукти на фирмата са тествани в квантова медицина и имат сертификат за ортопедичност. Продуктите им са подходящи за всякакъв тип хора, освен това със сертификата за ортопедичност може да бъдете сигурни, че матракът ще ви доставя пълен комфорт по-време на сън.

 

Със своя богат асортимент от продукти, предлаганите от матраци ТЕД намаления изкушават потребителите на пазара. Освен матраци, фирмата предлага топ матраци, спално бельо, възглавници, протектори и всичко, което е необходимо за сън. Всеки месец предлаганото от матраци ТЕД намаление е различно и на различни продукти. Както вече казахме матраците на ТЕД са пружинни и непружинни. Освен това някой от моделите са и със сваляем калъф, който може да се пере и в домашни условия. Калъфите на продуктите са памучни, антибактериални и антиакарни, което ги прави подходящи за използването от всички потребители с различни алергии. Матраци ТЕД предлагат и модели, които са с вложени сребърни йони в дамаската на матрака. Свойството на среброто е да не се задържат прах и акари в ядрото на матрака, защото в меката мебел се задържа най-много прах.

Имайки предвид всички получени награди, матраци ТЕД не спират да се стараят, угаждайки на своите клиенти и намирайки най-добрите решения за всеки вкус. Целта на всичко това от тяхна страна е да издигнат съществената природа на съня към по-високо ниво и да го превърнат като едно от най-големите удоволствия в живота на човек. Сънят заема една огромна част от деня на човек и заема основен принос за нашата жизненост и работоспособност. При изработката на нов продукт фирмата се консултира с различни специалисти от разнообразни сфери на здравеопазването, осъзнавайки отговорността си за човешкото здраве и качество на живот. Матраци ТЕД, вдъхновени от признателността на своите клиенти, продължават да повишават своите стандарти, работейки неуморно за една единствена кауза – щастието на хората.

Photos

Матраци Тед