Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Седмица на най-добрите спортисти и треньори за 2020 г. започва от днес в Спортно училище „Димитър Рохов“ - Сливен

22 февруари 2021 18:57, Мирена Стоянова (Спортно у-ще )
Излъчване: Спортно у-ще "Д. Рохов" преди 3 години, брой четения: 706
111

От днес започва Седмицата на най-добрите спортисти и треньори за 2020 година на Спортно училище „Димитър Рохов“ гр. Сливен. Инициативата е първа по рода си и се налага поради съществуващата епидемиологична обстановка и невъзможността от провеждането на ежегодната официална церемония по награждаването. Всеки ден от седмицата ще бъдат обявявани най-добрите в различните спортове, подредени по азбучен ред.

Днес, понеделник, своите награди получават спортист и треньор на годината за спорт борба свободен стил. С призът „Най-добър спортист за 2020 година по борба свободен стил“ бе отличена Назифе Таир, заела първо място в Държавния личен шампионат за девойки и първо място в Държавния отборен шампионат за девойки. Назифе Таир е втора в Държавното първенство за жени. Нейни подгласници са Виктор Михов - втори при юношите и трети при мъжете, и Таньо Танев – първи при кадетите в личния и отборния държавен шампионат.

За треньор на 2020 година в спорта борба свободен стил е обявена треньорката на Назифе Таир и Таньо Танев Недка Атанасова. Наградите връчи г-жа Наташа Иванова, директор на СУ „Димитър Рохов“.

Снимки

1111333444555666777888999112123