Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Престижна награда за нашия ученик Калоян Хаджистойчев

12 март 2021 15:27, ОУ "Е. Багряна" (XII) (ОУ "Е. Багряна" (XII))
Излъчване: ОУ "Е. Багряна" (XII) преди 3 години, брой четения: 1619
Награда

„С очите си видях бедата“ донесе поредно отличие за Калоян Хаджистойчев от 6. „б“ клас от ОУ „Елисавета Багряна“ в Сливен. Талантливият ученик беше официално награден от представители на РСПБЗН за постигнатото трето място на заключителния етап от международния конкурс за детска рисунка. Награждаването беше в присъствието на директора на училището г-жа Величка Христова.

Конкурсът „С очите си видях бедата” е традиционна превантивна инициатива на Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” при Министерство на вътрешните работи с партньорство на Министерство на образованието и науката, Националния дворец на децата и е под егидата на Секретариата на откритото частично споразумение за големите бедствия (EUR-OPA) към Съвета на Европа.

Тематично конкурсът обхваща познанията на подрастващите, свързани с основни познания за рисковете от бедствия и за начините на поведение и действие, първа долекарска помощ и дейностите на Единната спасителна система.

Конкурсът дава равен достъп за участие на всички деца и ученици, разпределени в три национални и една международна категория, с оглед най-обективното определяне таланта, знанията и уменията на участниците.

Калоян Хаджистойчев участва в повечето конкурси за детски рисунки, обявени в страната ни и често печели престижни награди. Припомняме, че през 2020 г. на международен конкурс за компютърна рисунка за дизайн на тениска спечели първа награда. През 2019 г. в конкурса за компютърен плакат „Здрав съм не само когато съм болен“ взе първа награда на национално ниво.

Ръководството на ОУ „Елисавета Багряна“ и целият учителски колектив пожелаваме на Калоян все така да ни радва със своите успехи!

Снимки

НаградаНаградаНаградаНаградаНаградаНаградаНаграда