Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Ученици от Спортно училище "Д. Рохов" ще се включат във второто издание на Младежки спортен панаир

07 май 2021 10:53, Мирена Стоянова (Спортно у-ще )
Излъчване: Спортно у-ще "Д. Рохов" преди 3 години, брой четения: 562
1111

В неделя Сливен посреща второто издание на Младежкия спортен панаир, организиран от асоциация „Докосни дъгата“ и Министерството на младежта и спорта /ММС/.

 

Ученици от Спортно училище "Д. Рохов" - Сливен, представители на различните спортни клубове към училището, ще вземат активно участие в демонстрациите.

 

Спортни емоции и добро настроение тази неделя на стадион "Хаджи Димитър"обещават организаторите. Младежкият спортен панаир е под надслов „Път към здравето“ и ще започне на стадион „Хаджи Димитър“ в Сливен на 9 май, неделя, от 9,00 часа. Проявата е част от дейностите по проекта „Младите хора – Бъдещето на България – отговорни и активни“ на Асоциация „Докосни дъгата“ и Министерството на младежта и спорта по Национална програма за изпълнение на младежки дейности. Има за цел да обедини популярни спортисти, топ готвачи и младежи от цялата страна в различни инициативи, акцентиращи върху здравословен начин на живот, здравословно хранене и физическа активност.

 

Професионални спортни демонстрации, музикални изпълнения, игри, забавления и много изненади очакват участниците в мащабната инициатива. В нея активно ще се включат спортни клубове от Сливен, ученици от региона, олимпийски, световни и европейски медалисти на България, популярни шеф готвачи и диетолози – всички обединени от мисията да се изгради социално отговорно поведение сред младежите от 15 до 29-годишна възраст, както и от желанието да ги провокират да се хранят здравословно и да спортуват. Събитието ще бъде съпътствано от вълнуващ концерт, в който ще вземат участие популярните изпълнители Валентина Александрова, Цвети и Светльо от „Експоуз“.

 

Младежкият спортен панаир ще се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки, ибещават още организаторите.

Източник: Радио Сливен Нет

Снимки

222