Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен подкрепя клуба по акробатика „Стефан Данчев“ тази вечер от 18 часа пред Общината

26 май 2021 10:41, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди 2 години, брой четения: 558
Akrobaty

Община Сливен кани всички жители и гости на града тази вечер - 26 май от 18 ч. на откритата сцена на пл. „Цар Освободител“ /пред Общината/, заедно да изразим подкрепата си и да пожелаем успех на акробатите от клуб „Стефан Данчев“ на финалната надпревара в шоуто „България търси талант“.

По инициатива на кмета Стефан Радев е подготвена програма, в която ще пеят младите таланти Иван Едрев и Добромира Стоянова, Дует „Стил“ и ще танцуват балетите „Барби“ и „Адажио“. На сцената ще можете да видите изпълненията и на самите акробати.

„Вълнуващото изпълнение на акробатите в предаването на 23 май и класирането им за финала ни дадоха пореден повод за гордост за целия ни град. Вярвам, че ще се представят достойно и от сърце им пожелавам успех!“, каза кметът Стефан Радев.

 

Децата от клуб „Стефан Данчев“ и техният треньор Виолета Бинева са в края на подготовката за участието си във финала, който ще бъде излъчен на живо тази неделя, 30 май от 20 ч. по бТВ.

 

Не пропускайте шоуто „България търси талант“ и подкрепете децата на Сливен – малките акробати от Спортен клуб по акробатика „Стефан Данчев“ – Сливен.