Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Поздравление на председателя на местния парламент Димитър Митев по случай първия учебен ден

15 септември 2021 08:24, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Общински съвет - Сливен преди 2 години, брой четения: 429
15 septemvry

Уважаеми учители, родители,

Мили ученици,

За мен е удоволствие лично от мое и от името на колегите ми от Общински съвет-Сливен да ви поздравя по случай новата учебна година. Нека за всички тя да бъде изпълнена с по-малко предизвикателства и повече възможности!

За първокласниците този ден е по-специален, защото училището за първи път пред тях разкрива своите врати. Пожелавам им да изучават с любознателност и старание необятния свят, който ще им се разкрие, да се радват на нови приятелства и много щастливи дни.

На учениците от прогимназиален и гимназиален етап пожелавам още много успехи и активно да участват в обучителния процес, който ще спомогне за бъдещото им развитие и реализация.

Използвам случая да изразя благодарност към всички учители, които показаха търпение и висок професионализъм през изминалата и трудна учебна година. Успяхте в предизвикателствата на съвремието да се адаптирате, да мобилизирате енергията си и все така да бъдете ключова фигура за възпитателните, образователните и ценностните процеси в живота и постиженията на вашите ученици!

На всички пожелавам здраве, благополучие, високи постижения и успехи!

На добър час!