Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Тазгодишният носител на наградата „Добри Желязков” оглавява фирма с международно значение

12 октомври 2021 15:13, Връзки с обществеността
Излъчване: Община Сливен преди 2 години, брой четения: 482
---

Наградата на Община Сливен за стопанска инициатива „Добри Желязков” за 2021 г. се присъжда на управителя на „ДСГ България“ ООД Иван Желев. Изборът е направен след обсъждане на икономическите показатели на стопански субекти, работещи на територията на Община Сливен - социална стабилност; липса на задължения към общината, държавата и социалното осигуряване; направени инвестиции; печалба.

 

Основната дейност на „ДСГ България“ ООД на територията на областта е свързана с Военен полигон „Ново Село“, където компанията предоставя широк спектър от услуги за своите контрагенти. Това включва и над 240 служители на фирмата, които предоставят своите професионални умения при поддръжката на съоръженията на полигона.

 

„ДСГ България“ ООД е създадена през 2006 г. като дъщерно дружество на немската D-S-G Catering GmbH – част от D-S-G Group, с цел предоставянето на координационна и управленска дейност при изпълнението на търговски и отбранителни договори на територията на Република България. С прогресирането на дейността и развитието на портфолиото от предоставяни услуги, „ДСГ България“ ООД придобива автономен статус от немското дружество, което позволява на местното ръководство да предприема по-смела инициатива в развитието на дейността на фирмата на територията на област Сливен.

 

Основната цел на компанията е да служи като мост между правителството на САЩ в дейността му в Източна и Централна Европа и местните производители и доставчици на услуги. С цел разработване на дейността си в областта на логистичната поддръжка на отбраната, ДСГ стъпва на пазара по предоставяне на персонал за временна заетост, кетъринга, инсталацията, управлението и поддръжката на временни съоръжения, предоставянето на поддържащо оборудване и доставката на консумативи за него. Целите на компанията са да бъде всеобхватен доставчик на услуги, покривайки пълния спектър от необходими дейности за правилното функциониране на съоръжения за временно настаняване и тренировки.

 

„ДСГ България“ ООД придобива значителен опит в предоставянето на гореописаните услуги, като компанията приключва успешно проекти на територията на 25 държави в Европа и Африка, използвайки основно персонал от Сливен и региона.

 

12.10.2021 г.