Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Кметът Стефан Радев участва в събрание на УС на РАО „Тракия“ в община Тунджа

15 април 2022 18:20, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди 2 години, брой четения: 379
RAO Trakiq

Кметът Стефан Радев участва в днешното заседание на Управителния съвет и работна среща на кметовете от Регионалната асоциация на общини /РАО/ „Тракия“ в община Тунджа.

В рамките на заседанието и в контекста на актуалната обстановка с растящата инфлация, бяха дискутирани възникнали проблеми при изпълнение на проекти заради повишаване на цените на строителните материали и на енергоносителите, включително оставащите кратки срокове до финализирането им. Друга дискутирана тема беше стопанисването и разпореждане с имоти - общинска собственост. Бе взето единодушно решение годишното отчетно общо събрание на РАО „Тракия“ да се проведе на 6 юли 2022 г. в Поморие. Участниците имаха възможност да разгледат изложба, посветена на 35 години от учредяването на община Тунджа.

Община Сливен е член на Регионалната асоциация на общини /РАО/ „Тракия“ над 20 години. Основните й цели са насочени към обмен на опит и добри практики между отделните общини за оптимизация на дейността им в полза на гражданите. От месец юли 2020 г. кметът Стефан Радев е председател на Управителния съвет на асоциацията.

 

 

Снимки

RAO TrakiqRAO Trakiq