Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

РАБОТНА СРЕЩА

13 май 2022 21:07, Костадинка Георгиева (ПГ по Механотехника)
Излъчване: ПГ по Механотехника преди около 1 година, брой четения: 847

В дните 12-13 май 2022 г. се провежда работна среща по проект „T.E.A.M.3– Заедно постигаме повече“, No 101008352 — TEAM3 — REC-AG-2020 / REC-RDIS-NRCP-AG-2020, финансиран по Програма „Права, равенство и гражданство” (2014-2020) на Европейския съюз. Проектът се изпълнява от Секретариата на Националния съвет за сътрудничество по етническите и интеграционните въпроси към Министерския съвет (НССЕИВ), който е и Национална контактна точка по националните стратегически документи за приобщаване на ромите.

Целта на срещата е да насърчи диалога между образователните медиатори и заинтересовани страни, търсене на решения на належащи въпроси от взаимен интерес, свързани с взаимодействието при работата на образователните медиатори, да предостави възможност за обмен на мнения и практики, да информира за рамката на политиките за приобщаване, да популяризира проекта и Националната ромска платформа.

В срещата вземат участие образователни медиатори и представители на институции, граждански организации и други заинтересовани страни, които имат отношение към темата, Националната контактна точка по изпълнение на национални стратегически документи за приобщаване на ромите, екип по проекта.

Файлове

sre [264KB]

Portable Document Format File