Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Годишни награди на фондация "Енчо Керязов"

16 май 2022 12:47, Мирена Стоянова (Спортно у-ще )
Излъчване: Спортно у-ще "Д. Рохов" преди около 1 година, брой четения: 405
222

Магдалена Кисьова на 11 години, ученичка в Спортно училище “Д. Рохов” гр. Сливен. Състезателка на Спортен клуб по скокове на батут „Сини камъни„ с треньор Бояна Димитрова. Има 11 шампионски титли от държавни първенства и международни турнири в дисциплините Батут индивидуално, Батут синхрон и Двоен мини батут.

През 2021 г. Магдалена е включена в разширения състав на Националния отбор по скокове батут на България и през месец ноември прави своя дебют на Световното първенство в Баку, където при изключително силна конкуренция в нейната възраст печели бронзов медал в олимпийската дисциплина Батут индивидуално.

Софи Тенева на 18 години, ученичка в Спортно училище “Д. Рохов” гр. Сливен. Състезателка е на спортния клуб по борба на Станка Златева, която я тренира от самото начало.

В спорта Софи се развива изключително бързо. През 2021 г. прибавя в актива си 2 златни медала от републиканските шампионати в България, сребърни медали от Световно първенство по борба за кадетки в Будапеща кат. до 61 кг и от Международен турнир по борба Букурещ. Класира се на 8-мо място на Световно първенство по плажна борба.

Официалното награждаване "Нощ на звездите" ще се състои в Пловдив с участието на СК "Стефан Данчев" по акробатика с треньор Виолета Бинева.

Източник: Фондация "Енчо Керязов"

Снимки

111