Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Сливен, кратки вечерни новини, 26.09.2023 г., вторник

26 септември 2023 16:13, Станимир Петков (Клуб на инвалидите - Сливен)
Излъчване: Туида Нюз преди 7 месеца, брой четения: 485
Сливен

Корнелия Нинова сезира прокуратурата, ОИК и ЦИК в Сливен – причината е, че бившият областен управител на Сливен Минчо Афузов се опитва да се кандидатира за кмет на града под Сините камъни, като лъже, че е подкрепен от БСП.

В препълнената спортна зала „Васил Левски“ сливналии посрещнаха с аплодисменти легендата Христо Стоичков, той бе сред официалните гости за честването на 10-годишнината на ФК „Сините камъни“.

Сливен е сред градовете с най-малко фини прахови частици и с голям процент на оползотворени отпадъци.

ГЕРБ – Сливен регистрира в Общинската избирателна комисия кандидатите си за кмет на община, общински съветници и кметове на населени места.

„Възраждане“ издигна кандидатурата на депутата Климент Шопов за кмет на община Сливен в предстоящите избори за общински съветници и за кметове, насрочени на 29 октомври.

Областният управител Маринчо Христов приветства ръководството и студентите на Инженерно-педагогическия факултет – Сливен, към Технически университет – София на състоялото се вчера откриване на новата академична 2023/2024 година.

“Индустриален парк Сливен” вече официално е на картата на индустриалните паркове в България – със заповед на министъра на икономиката и индустрията той бе вписан под №30 в регистъра на индустриалните паркове.

Община Сливен получи номинация за наградата „Златен ключ“ в категория „Институция, най-добре организирала предоставянето на информация за граждани“.