Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Село Гавраилово отбеляза своя празник

08 ноември 2023 15:31, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди 5 месеца, брой четения: 281
празник - Гавраилово

Гавраилово отбеляза своя празник. Денят започна с тържествена света литургия в храм „Св. Архангел Михаил“, който също отбелязва своя храмов празник на 8 ноември.

Зам.кметът Пепа Чиликова поднесе цветя на паметника на загиналите във войните жители на Гавраилово и поздрави присъстващите на церемонията.

„На първо място искам да ви пожелая да бъдете здрави всички вие и вашите семейства. Продължавайте задружно да развивате селото и да се грижите за неговия възход. Пожелавам ви да бъдете сплотена общност и пример за останалите населени места в Сливен. Обичайте и помагайте на близките си, ценете ги и бъдете до тях, както в трудни, така и в радостни моменти“, заяви Чиликова.

На събитието присъстваха също избраният за кмет на Община Сливен Стефан Радев, общинският съветник Димитър Митев, досегашният кмет на Гавраилово Димитър Андреев и новоизбраният Теньо Божеков.

По-късно в църквата „Св. Архангел Михаил“ беше отслужен водосвет за здраве. Беше изнесен открит урок по родолюбие, а ОУ „Найден Геров“ отбеляза деня със спортен празник. По повод празника на селото в читалището беше открита изложба на рисунки на тема „Есен в Гавраилово“.

Снимки

празник - Гавраиловопразник - Гавраиловопразник - Гавраиловопразник - Гавраиловопразник - Гавраиловопразник - Гавраиловопразник - Гавраилово