Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Община Котел модернизира поетапно шест детски градини

19 февруари 2024 09:55, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди 2 месеца, брой четения: 177
Община Котел модернизира поетапно шест детски градини

Община Котел подобрява интериорната среда в общинските си детски заведения. Сред приоритетите на Общината в образователната сфера е инвестицията в поетапното модернизиране и обновяване на материалната база на детските градини. Дейностите са насочени към освежаване на занимални, спални и гардеробни помещения.

 

Обновяването обхваща всички шест градини, намиращи се в град Котел и селата Ябланово, Филаретово, Кипилово, Пъдарево и Мокрен. В тях са сменени, гардеробчета и шкафчета, масичките и столчета на съответните помещения. От новите придобивки в тези градини ще се възползват 304 деца. Средствата за обновяването на мебелите са отделени от общинския бюджет за 2023 г.

 

Община Котел ще продължи да се грижи за своите деца чрез създаване на модерна и безопасна образователна среда. До края на месец март в детска градина „Дъга“- Котел ще бъдат обновени още две помещения, в които децата от Котел ще могат да си играят и почиват сред нова мебелировка.

Община Котел

Снимки

Община Котел модернизира поетапно шест детски градиниОбщина Котел модернизира поетапно шест детски градиниОбщина Котел модернизира поетапно шест детски градиниОбщина Котел модернизира поетапно шест детски градиниОбщина Котел модернизира поетапно шест детски градини