Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Десетки граждани бяха закичени с мартеници, Баба Марта гостува и в Общината

01 март 2024 14:42, Връзки с обществеността (Община Сливен)
Излъчване: Община Сливен преди 2 месеца, брой четения: 213
Baba Marta - 1

Десетки минувачи по пешеходната зона, посетители в Центъра за административно обслужване, в администрацията бяха закичени с мартеници. Изненадата бе поднесена от Общината с пожелания за здраве и добруване и създаде настроение в празничния Първи март, съобщиха от общинския пресцентър в Сливен.

 

Баба Марта не пропусна лично да почука и в сградата на Общината. Оказа се, че скъпата гостенка идва от Глуфишево. В ролята бе Маргарита Хисапчиева – секретар на Народно читалище „Изгрев 1936“ в селото, известен читалищен деятел в Сливен. Тя пристигна с голяма кошница, пълна с мартеници. Придружаваше я кметът на Глуфишево Георги Кънев. „За всички сливналии да има здраве, мир и благоденствие! Това, че почитаме Баба Марта, е добро! Читалищата пазят хубавите ни традиции!“, каза тя и подари на кмета Стефан Радев, заместниците му и служители ръчно изработени мартеници от самодейци в НЧ „Изгрев 1936“.

 

С мартеници зарадваха гражданите, работещите в местната администрация, в институциите и представители на Младежкия дом и Професионалната гимназия по хотелиерство и туризъм „Акад. Неделчо Неделчев“.

Снимки

Baba Marta - 2Baba Marta - 3Baba Marta - 4Baba Marta - 5