Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Специалисти по детски болести от София ще преглеждат безплатно в областната болница на Сливен

28 март 2024 08:00, Връзки с обществеността
Излъчване: МБАЛ "Д-р Ив.Селимински" преди около 1 месец, брой четения: 919
Специалисти по детски болести от София ще преглеждат безплатно в областната болница на Сливен

По покана на ръководството на МБАЛ „Д-р Иван Селимински–Сливен”, едни от най-добрите специалисти по детски болести от София ще извършат прегледи на деца от Сливен. Лекарите са част от Програма "Детско здраве", в която участват водещи специалисти от болница "Пирогов" и лекари от Столична лекарска колегия.

 

Детските лекари са от специалностите УНГ, ортопедия и травматология, урология, хирургия, кардиология, образна диагностика, гинекология и офталмология. Те ще преглеждат безплатно деца от 0 до 18 г. в МБАЛ ”Д-р Иван Селимински –Сливен”-АД.

 

Прегледите ще се извършват на 13.04.2024 г., събота, от 9.00 ч. до 14.00 часа в сградата на МБАЛ ”Д-р Иван Селимински –Сливен”-АД , гр. Сливен, ул. Христо Ботев №1, ет.2 в Приемно-консултативни кабинети.

 

Децата, които са с хронични и придружаващи заболявания, трябва да носят за прегледа цялата медицинска документация, съпровождаща заболяването.

 

Прегледите са насочени към деца, които към момента не са с Остри респираторни заболявания.

 

Желаещите родители могат да се възползват от възможността, като предварително си запишат час през регистратурата на лечебното заведение, всеки делничен ден между 10:00 до 17:00 часа. Телефон за контакт 044/ 611 804.