Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

Екипи на РДПБЗН-Сливен са се отзовали на 16 сигнала за произшествия в дните от 29 март до 1 април

01 април 2024 11:02, Людмила Калъпчиева
Излъчване: Туида Нюз преди около 1 месец, брой четения: 211
РСПБЗН-Сливен е оказал съдействия при изграждане и поставяне на щъркелово гнездо в село Кипилово

Оказана е техническа помощ от екип на РСПБЗН-Сливен на жена заседнала в асансьор. Спасени са 100 декара гора от екип на РСПБЗН-Котел и 400 декара овощна градина от екип на РСПБЗН-Твърдица при пожари, възникнали в сухи треви. Произшествията са ликвидирани, без да причинят преки щети.

Своевременно са ликвидирани пожари, без да причинят преки щети, възникнали в сухи треви, комини и отпадъци от екипи на РСПБЗН-Сливен /4/, Котел /3/, Нова Загора /2/ и Твърдица/2/.

 

Късо съединение е предизвикало запалване във външно ел. табло на ул. „Асеновско шосе“ в град Сливен. Произшествието е ликвидирано от 2 екипа на РСПБЗН-Сливен. Пострадали няма. Унищожено е ел. таблото.

 

На 29 март екип на РСПБЗН-Сливен е оказал съдействия при изграждане и поставяне на щъркелово гнездо в село Кипилово. Екипът е съдействал на кметството за поставяне на гнездото с помощта на автомеханична стълба.

Снимки

РСПБЗН-Сливен е оказал съдействия при изграждане и поставяне на щъркелово гнездо в село КипиловоРСПБЗН-Сливен е оказал съдействия при изграждане и поставяне на щъркелово гнездо в село КипиловоРСПБЗН-Сливен е оказал съдействия при изграждане и поставяне на щъркелово гнездо в село КипиловоРСПБЗН-Сливен е оказал съдействия при изграждане и поставяне на щъркелово гнездо в село Кипилово