Не сте влезли в системата

Sliven online

Sliven online
 

Начало

Категории новини

Други категоризации

Новинарски сайтове

Други източници на новини

Източници на новини

Търсене

Преводач

RSS

Сливен. Новини от източника. Последни новини

В Областна администрация - Сливен се проведе семинар по Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси"

27 април 2009 14:10,
Излъчване: Област Сливен преди 14 години, брой четения: 1083

Днес – 27 април, в заседателната зала на Областна администрация – Сливен се проведе семинар по Оперативна програма ”Развитие на човешките ресурси”. Идеята за семинара е на областния управител Христина Чолакова, като за реализирането му съдейства народният представител Дияна Хитова. На обучението бяха поканени неправителствени организации, работещи по социални проекти, представители на училища и др.

Семинарът бе открит от зам. областния управител Радостин Койчев. В приветствието си към участниците той изтъкна, че целта на форума е да ги запознае с актуалната информация по програмата, както и с акцентите и възможностите за работа по нея през тази година.

Лектори по темите на семинара бяха представители на Управляващия орган на Оперативна програма – Главна дирекция „Европейски фондове, международни програми и проекти” при Министерството на труда и социалната политика, Агенцията по заетостта и Агенцията за социално подпомагане. Те представиха основните цели на програмата, структурата на управление, както и индикативната годишна работна програма по различните приоритетни оси. Дадени бяха насоки за правилното попълване на апликационните форми и бяха представени наръчници с най-често допусканите грешки при разработването на проекти.